Opekarski proizvodi

Knegingrad je tvrtka koja je osnovana 2001. godine te se bavi veleprodajom i maloprodajom građevnog materijala po principu „sve za gradnju“ . U svojih 15 godina postojanja razvili smo se u jednu od najjačih i najutjecajnijih trgovina građevnim materijalom na prostoru sjeverozapadne Hrvatske. Kako bi bili korak ispred konkurencije težimo stalnom unapređenju i proširenju asortimana i usluga. Imamo velik broj partnera i obrtnika, te kod nas možete pronaći sve za gradnju, od temelja do krova.

U svojem prodajnom programu nudimo preko 3000 artikala, počevši od cementa, vapna, armaturnog željeza, sve vrste cigla, betonske blokove, stropnu ispunu, fert gredice, drvenu građu, crijepove, kompletnu opremu za krovišta, Jub fasadne sustave, gotove žbuke, završne slojeve fasada – Jub, gips ploče te sav pribor potreban za suhu gradnju.

Leier Leitl

Nudimo sve opekarske proizvode iz ponude Leier Leitl , cjelokupna ponuda može se vidjeti pod “linkovi” Leier Leitl.

Unitherm opeka

U ponudi imamo sve profile Unitherm opeke proizvođača Ciglana Cerje Tužno , cjelokupna ponuda opeke Unitherm može se vidjeti na www.ciglanacerjetuzno.hr ili da nas izravno kontaktirate.

Wienerberger opeka

Od Wienerberger opeke nudimo opeku 29x19x19.