O nama

Knegingrad je tvrtka koja je osnovana 2000. godine te se bavi veleprodajom i maloprodajom građevnog materijala po principu „sve za gradnju“. U naših 20 godina postojanja razvili smo se u jednu od najjačih i najutjecajnijih trgovina građevnim materijalom na prostoru sjeverozapadne Hrvatske. Kako bi bili korak ispred konkurencije težimo stalnom unapređenju i proširenju asortimana i usluga. Imamo velik broj partnera i obrtnika, te kod nas možete pronaći sve za gradnju, od temelja do krova.

U svojem prodajnom programu nudimo preko 3000 artikala, počevši od cementa, vapna, armaturnog željeza, sve vrste cigla, betonske blokove, stropnu ispunu, fert gredice, drvenu građu, crijepove, kompletnu opremu za krovišta, Jub fasadne sustave, gotove žbuke, završne slojeve fasada – Jub, gips ploče te sav pribor potreban za suhu gradnju.

Usluga besplatnog prijevoza i istovara

Također nudimo uslugu besplatnog prijevoza i istovara na gradilište kod kupnje veće količine građevnog materijala. Posebno naglašavamo da su u tijeku akcije NEXE i Tondach crijepova, akcija gips kartonskih ploča te vrlo atraktivna akcija JUB fasadnih sustava.*

Naše poslovnica nalazi se u Knegincu Gornjem, Mavra Schlengera 6

Radno vrijeme poslovnice
pon-pet 7.00 – 16.00
subotom 7.00 – 12.00

Kontakt
042/653-190
prodaja@knegingrad.hr

KNEGINGRAD REPORTAŽA