IZNAJMLJIVANJE APARTMANA

Kuća Ivona je novoizgrađeni objekt u Pirovcu u Šibensko-kninskoj županiji. Objekt se nalazi 100 metara od glavne plaže Lolić te 200m od samog centra mjesta, a za korisnike je osiguran parking u dvorištu. Apartman je veličine 70 kvadrata, moderno opremljen sa terasom iz koje se pruža pogled na mjesto i more, a gosti se mogu opustiti u vrtu u sklopu objekta. Apartman sadrži 2 spavaće sobe, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom i 1 kupaonicu. Dostupan je TV ravnog ekrana sa satelitskim programima.

Ukoliko želite miran i ugodan boravak onda je to pravo mjesto za Vas. Sam objekat se nalazi u jednom od najljepših dijelova Pirovca. S obzirom da su svi glavni sadržaji unutar 200 metara gostu za vrijeme boravka u objektu nije potrebno nikakvo prijevozno sredstvo. Ukoliko Vam to nije dovoljno, možete krenuti u istraživanje okolice. U kojem god smjeru krenuli unutar 50 kilometara naići ćete na prekrasna mjesta poput Vranskog jezera, Šibenika, Zadra…

Firma Knegingrad-invest se unatrag par godina bavi ulaganjem u turizam, te na ovaj način širi svoje poslovanje. Želja nam je ponuditi gostu moderno opremljen prostor za ugodan boravak. S tim u vezi želimo izraziti dobrodošlicu svakom gostu koji se odluči za boravak u našem objektu.

BOOKING LINK:

https://www.booking.com/hotel/hr/ivona-pirovac.hr.html